Om oss

Invo

Invo er Norges ledende kompetansemiljø på SharePoint. Selskapet består av 20 personer fordelt på kontorer i Ålesund og Oslo. Invo leverer ferdigutviklet programvare og applikasjoner for Microsoft SharePoint. Vi tilbyr også konsulentbistand og rådgivning. Siden 2004 har vi levert nyskapende programvareløsninger til virksomheter i hele Norge og i utlandet.

Slik sikrer vi deg de beste løsningene

Invo er stolte av å ha en svært differensiert kundeportefølje som gir store synergier ved utvikling av Invos programvare. I Invo har vi en kultur for læring og et system for kompetansespredning, og med denne kunnskapen vil vi kunne bistå våre kunder enda sterkere. Invo jobber tett med kundene for å få innspill til forbedringer og ideer til ny funksjonalitet og moduler, for at Invo Solution forblir en fremtidsrettet løsning.

Vi hjelper deg i gang

Vi har lykkes først når kunden lykkes med våre løsninger. Nøkkelen til suksess er å involvere de ansatte for å sikre en smidig og rask adopsjon. Selv om programvaren er enkel å ta i bruk, er opplæring essensielt og bør avholdes kort tid etter installasjon. Utover dette har Invo en egen Ettermarkedsansvarlig som følger deres kundereise og vil bistå dere i ulike sammenhenger, være seg generell oppfølging, flere kurs eller videreutvikling av kundeforholdet.

Skreddersøm ved behov

I dag benyttes Invo Solution av over 200 kunder med antall ansatte som strekker seg fra 2 til over 60.000 ansatte. Flere av våre kunder ønsker ofte å ta løsningen videre for å øke produktiviteten. Her kan Invo i samråd med kunden bistå med skreddersøm når det er behov for det. 57 prosent av våre kunder har derimot en standard løsning helt uten tilpasninger eller videreutvikling.

Support

Ønsker du support kan du gå inn på supportsidene våre for mer informasjon og se våre videosnutter.

Kurs

For mer informasjon om kurs vi tilbyr kan du lese mer på kurssidene våre.